Bespreking met de uitvaartbegeleider

Wij komen naar u toe

Als u na het overlijden van een dierbare Vermeer Uitvaartzorg belt maken we op zeer korte termijn, vaak nog voor dezelfde dag, een afspraak. Dat kan bij u thuis of op een andere locatie van uw keuze zijn.

De hoofdlijnen van de uitvaart

We bespreken dan eerst de meest dringende zaken zoals de verzorging, opbaring en de dag en het tijdstip van de uitvaart. Omdat er veel op u afkomt, beperken we ons tijdens het eerste gesprek tot de hoofdlijnen van de uitvaart. Zijn er wensen bekend, dan vormen die de basis voor de uitvaart. Vaak is het zo dat er nog niet is nagedacht over het afscheid. Wij luisteren dan eerst naar uw verhaal over hoe uw dierbare in het leven stond en we horen graag in welke sfeer de uitvaart moet plaatsvinden. We geven daarna samen op hoofdlijnen vorm aan de uitvaart. De details kunnen we in een vervolggesprek uitwerken.

9,8

+ 50 beoordelingen
Lees ervaring van klanten

Kosten van de uitvaart

De kosten van de uitvaart zijn van veel factoren afhankelijk. Zo is een crematie doorgaans wat goedkoper dan een begrafenis en natuurlijk spelen persoonlijke wensen en keuzes en het beschikbare budget een rol. U krijgt van ons een transparante begroting met een specificatie van alle kosten.

Rust en troost

Als u weet dat uw einde op korte(re) termijn nadert, nodigen wij u uit om uw wensen met ons te delen. Ook als er geen directe aanleiding bestaat, is het goed om een keer de tijd te nemen om na te denken over uw uitvaart. Beschrijf de belangrijkste wensen en deel ze met uw naasten. U weet dan dat uw uitvaart verloopt zoals u dat wenst en zo’n persoonlijk afscheid geeft uw nabestaanden rust en troost. Zij weten immers dat ze het goed doen.

Vindt u het belangrijk dat uw wensen bekend zijn voordat u overlijdt? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek om uw uitvaart te bespreken.