Wat kost een begrafenis?

Persoonlijke wensen en de mate van begeleiding door de uitvaartbegeleider zorgen ervoor dat elke uitvaart een ander kostenplaatje laat zien. Om u een idee te geven van de mogelijkheden delen wij een aantal begrafenis-arrangementen met ideeën uit de praktijk. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden en kosten van een begrafenis dan kunt u een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken via 085 00 43 963

Wat kost een begrafenis?

Gemiddeld kost een uitvaart ongeveer 7.500 euro. Als u kiest voor begraven dan is er later eventueel het onderhoud van het graf en u betaalt altijd voor grafrechten. Die rechten verschillen per begraafplaats. Daarnaast zorgen persoonlijke wensen en de mate van begeleiding door de uitvaartbegeleider ervoor dat elke uitvaart een ander kostenplaatje laat zien. Om aan te sluiten op u wensen en budget bieden wij verschillende arrangementen aan.

Uitvaarbegeleiding voor crematie of begrafenis

Als u meer wilt weten over de kosten van een uitvaart dan kunt u een offerte aanvragen voor een begrafenis of voor een crematie. Natuurlijk mag u ons ook bellen 085 00 43 963 of mailen ([email protected]) of als u wilt komen we bij u langs om uw wensen te bespreken.

Begrafenis Basis

‘Als de wens voor eenvoud leidend is.’

Met het arrangement Begrafenis Basis kiest u voor een begrafenis in een algemeen graf voor de periode van tien jaar. Er zijn op de begraafplaats geen nabestaanden aanwezig. U kunt ons telefonisch opdracht geven om dit voor u te verzorgen, ons telefoonnummer is  085 00 43 963.

Vaste prijs € 2.995,00

Begrafenis Intiem

‘Bij een begrafenis in familiekring is de persoonlijke sfeer voelbaar.’

Met een kleine kring van nabestaanden een mooi en persoonlijk afscheid ervaren. Met een gezelschap tot vijftien personen kunt u in alle rust met elkaar praten, eventueel onder het genot van een kop koffie of een hapje en een drankje.

Vaste prijs € 4.495,00

Begrafenis Verzorgd

‘Na het overlijden het leven gedenken.’

Afscheid nemen kan met een grotere groep op veel manieren, in alle rust met veel bezinningsmomenten of letterlijk met ‘toeters en bellen’. Een Verzorgd afscheid dat aansluit op het leven.

Vanaf € 5.495,00

Begrafenis Karakter

‘Samen bij leven een plekje kiezen.’

Het geeft een gerust gevoel als er aan speciale wensen voldaan kan worden zodat de begrafenis bij de overledene past.

Vanaf € 5.995,00