Wat kost een crematie?

Persoonlijke wensen en de mate van begeleiding door de uitvaartbegeleider zorgen ervoor dat elke uitvaart een ander kostenplaatje laat zien. Om u een idee te geven van de mogelijkheden delen wij een aantal crematie-arrangementen met ideeën uit de praktijk. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden en kosten van een crematie dan kunt u een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken via 085 00 43 963

Wat kost een crematie?

Persoonlijke wensen en de mate van begeleiding door de uitvaartbegeleider bepalen voor een groot deel het kostenplaatje van een uitvaart. Een crematie is doorgaans wat goedkoper dan een begrafenis, bijvoorbeeld omdat u geen grafrechten hoeft te betalen als u kiest voor verstrooien als asbestemming, maar gemiddeld kunt u uitgaan van 5.500 euro. U kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen, aansluitend op uw wensen en budget.

Uitvaarbegeleiding voor crematie of begrafenis

Als u meer wilt weten over de kosten van een uitvaart dan kunt u een offerte aanvragen voor een begrafenis of voor een crematie. Natuurlijk mag u ons ook bellen 085 00 43 963 of mailen ([email protected]) of als u wilt komen we bij u langs om uw wensen te bespreken.

Crematie Basis

‘Als er al afscheid is genomen bij leven, waarna de crematie in stilte kan plaatsvinden.’

Met het arrangement Crematie Basis kiest u voor een crematie voor een laag tarief. Er zijn geen nabestaanden in het crematorium aanwezig. U kunt ons telefonisch opdracht geven om dit voor u te verzorgen, ons telefoonnummer is 085 00 439 63.

Vaste prijs € 2.495,00

Crematie Intiem

‘Een persoonlijk afscheid in kleine kring.’

Met een kleine kring van nabestaanden een mooi en persoonlijk afscheid ervaren. Met een gezelschap tot vijftien personen kunt u afscheid nemen. In de familiekamer is er de mogelijkheid om elkaar onder het genot van een kop koffie of een hapje en een drankje te ontmoeten.

Vanaf € 3995,00

Crematie Verzorgd

‘Het kan en mag ook anders. Wanneer we samen in gesprek gaan, komen er vaak hele mooie ideeën voor een persoonlijke uitvaart boven.’

Ook een afscheid met een groter gezelschap kan heel persoonlijk zijn, bijvoorbeeld door rekening te houden met voorkeuren van uw dierbare. Aarzel niet om uw wensen te delen. We zorgen er samen dat het kan.

Vanaf € 5495,00

Crematie Karakter

‘De afscheidsplechtigheid kan ook op een bijzondere locatie.’

De periode tussen overlijden en uitvaart is moeilijk en verdrietig, maar kan ook mooi zijn door samen de uitvaart vorm te geven. Dat hoeft niet meer formeel en volgens strakke regels.

Vanaf € 5995,00