Wat kost een uitvaart

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor iedere uitvaart. Het hoeft allang niet meer heel formeel en volgens strakke regels, of u nu kiest voor begraven of cremeren. Sober of uitbundig, met een klein gezelschap na de uitvaart borrelen in het favoriete café van de overledene of een klassieke of moderne uitvaart? Het kan allemaal en wij denken met u mee. Om u te inspireren delen wij onze arrangementen met ideeën uit de praktijk.

Wat kost een crematie?

Persoonlijke wensen en de mate van begeleiding door de uitvaartbegeleider bepalen voor een groot deel het kostenplaatje van een uitvaart. Een crematie is doorgaans wat goedkoper dan een begrafenis, bijvoorbeeld omdat u geen grafrechten hoeft te betalen als u kiest voor verstrooien als asbestemming, maar gemiddeld kunt u uitgaan van 5.500 euro. U kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen, aansluitend op uw wensen en budget.

Wat kost een begrafenis?

Gemiddeld kost een begrafenis ongeveer 7.500 euro. Als u kiest voor begraven dan is er later eventueel het onderhoud van het graf en u betaalt altijd voor grafrechten. Die rechten verschillen per begraafplaats. Daarnaast zorgen persoonlijke wensen en de mate van begeleiding door de uitvaartbegeleider ervoor dat elke uitvaart een ander kostenplaatje laat zien. Om aan te sluiten op u wensen en budget bieden wij verschillende arrangementen aan.