Kosten

Voor elke uitvaart zijn er basiskosten voor het verzorgen en vervoeren van de overledene. Als er voor begraven wordt gekozen komen daar ook de grafrechten bij. Wat een uitvaart precies kost is moeilijk te zeggen omdat het naast de basiskosten afhangt van de wensen. Wij kunnen u van tevoren een goede indicatie geven als u ervoor kiest om uw wensen op te schrijven.

Kosten

Welke extra kosten kunnen er zoal zijn? Een uitvaart kan plaatsvinden op veel manieren, maar vaak zal er een afscheidsbijeenkomst zijn waarvoor u mensen uitnodigt met rouwkaarten eventueel aangevuld met een advertentie in landelijke, regionale en/of lokale bladen. Daarnaast kunt u denken aan catering, volgauto’s voor de nabestaanden en ook mortuariumkosten als iemand in een ziekenhuis overlijdt of aan avond- of weekendtoeslagen die door diverse disciplines in rekening worden gebracht.

Uitvaartbegeleiding voor crematie of begrafenis

Wij begeleiden zowel crematies als begrafenissen. Een crematie is doorgaans wat goedkoper dan een begrafenis, onder andere door het ontbreken van grafrechten. Als u niet weet wat de overledene wilde, dan kunnen we u adviseren bij de keuze voor begraven of cremeren. Na een eerste gesprek verzorgen wij de wettelijke formaliteiten en de verzorging van de overledene. In een later stadium kunnen we u helpen met het opstellen van het rouwdrukwerk en het organiseren van de uitvaart.

Meer informatie over de kosten van een uitvaart

Als u meer wilt weten over de kosten van een uitvaart dan kunt u een offerte aanvragen voor een begrafenis of voor een crematie. Natuurlijk mag u ons ook bellen 085 00 43 963 of mailen ([email protected]) of als u wilt komen we bij u langs om uw wensen te bespreken.

9,8

+ 50 beoordelingen
Lees ervaring van klanten