Wie wij zijn

Peter Vermeer werd in 2012 zelfstandig ondernemer en koos heel bewust voor de uitvaartzorg. Samen met een netwerk van vakmensen helpt hij nabestaanden na het overlijden van een naaste in de overtuiging dat een persoonlijk afscheid troost biedt en helpt om goed verder te kunnen leven na het verlies van een dierbare. Om er honderd procent te zijn voor nabestaanden werkt Vermeer Uitvaartzorg voor maximaal twee families tegelijk.

Onafhankelijk

Grote uitvaartondernemingen of -verzekeraars bieden uitvaartbegeleiding aan en ze bezitten faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een crematorium. Natuurlijk willen zij dat u van hun diensten en faciliteiten gebruikmaakt, maar dat is geen verplichting. U bent vrij om zelf een uitvaartbegeleider te kiezen. Ook mag u zelf bepalen waar de afscheidsbijeenkomst plaatsvindt, om pas daarna naar het crematorium te gaan. Vermeer Uitvaartzorg is aan geen enkele partij gebonden en kan u, ongeacht bij welke verzekeraar uw polis loopt, helpen met het organiseren en begeleiden van een passend afscheid. Als u dat wilt verzorgen we ook de administratieve afhandeling van de polis(sen).

9,8

+ 50 beoordelingen
Lees ervaring van klanten

Vertrouwen

Grote uitvaartbegeleiders zijn voornamelijk bezig met kostenreductie en het verhogen van het bedrijfsresultaat. Zij verliezen daarbij uit het oog dat oprechte interesse, tijd en aandacht onmisbaar zijn om vertrouwen te krijgen. Vertrouwen is nodig om behoeften te vertalen naar een persoonlijke uitvaartbegeleiding die nabestaanden helpt om verder te leven na het verlies van een dierbare.

Dag en nacht bereikbaar

Vermeer Uitvaartzorg is een kleine uitvaartbegeleider die snel ter plaatse is en daardoor letterlijk dichtbij u staat. De lijnen zijn kort en u heeft één vaste uitvaartbegeleider voor de hele uitvaart. Natuurlijk zijn we 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 085 00 43 963.