Uitvaart voorbereiden

Denkt u wel eens na over uw eigen uitvaart? Of over een uitvaart regelen voor een naaste? Kent u elkaars wensen als het over een definitief afscheid gaat? Het geeft rust als u goed voorbereid bent.

Als u weet dat u op korte termijn met een overlijden te maken krijgt, nodigen wij u uit om wensen met ons te delen. Dat geeft u niet alleen de zekerheid dat de uitvaart goed wordt geregeld, het zorgt ook voor rust en troost voor de nabestaanden.

Wij bieden u gratis en vrijblijvend:

De hoofdlijnen van de uitvaart

Tijdens een kennismaking kunnen we basiskeuzes bespreken, zoals begraven of cremeren, het hoe en waar van de afscheidsbijeenkomst en teksten voor het rouwdrukwerk. Wij luisteren naar uw verhaal en op basis van onze ervaringen kunnen we u opties voorleggen waaraan u zelf misschien niet denkt.

Invullen van de details

Als de hoofdlijnen bekend zijn, kunnen we de uitvaart verder vormgeven. Tijdens een vervolgafspraak ondersteunen we u met het maken van de vele keuzes die er dan nog zijn.

Kosten van de begrafenis of crematie

Wat een uitvaart kost hangt af van uw wensen en uw budget. Wij denken met u mee om binnen de mogelijkheden een passende uitvaart te organiseren en natuurlijk krijgt u een heldere begroting met een specificatie van alle kosten

9,8

+ 50 beoordelingen
Lees ervaring van klanten