Een eerlijke prijs

U denkt nu misschien: wat is dan een eerlijke prijs?

De kosten van een uitvaart worden voor een belangrijk deel bepaald door uw wensen, maar niet iedere uitvaartverzorger is helder over de kosten. Bij Vermeer Uitvaartzorg weet u precies waarvoor u betaalt en vaak is dat ook aanzienlijk goedkoper dan bij de grote uitvaartondernemingen.

Hoe kan een uitvaart goedkoper zijn?

Grote uitvaartverzorgers hebben veel kosten door de huur of het onderhoud van een duur hoofdkantoor, het betalen van veel personeel en het optuigen van landelijke reclamecampagnes. Wij zijn een kleine onderneming en efficiënt georganiseerd waardoor wij de overheadkosten een stuk lager kunnen houden.

Regelmatig verschijnen er negatieve berichten over de uitvaartbranche. Aandringen op een te dure uitvaart, onverwachte kostenposten en het ontbreken van een offerte zijn vaak gehoorde klachten. Wij doen er alles aan om samen met u een passende uitvaart te organiseren op basis van een heldere offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

U bent vrij in uw keuze voor de uitvaartverzorging. Het is dus altijd de moeite waard om even contact met ons op te nemen, ook als u een uitvaartverzekering heeft. Lees meer >

9,8

+ 50 beoordelingen
Lees ervaring van klanten